Potapajte Stopala u Jabukovo Sirce Jednom Nedeljno i Videćete Kako Vaše Bolesti Nestaju

apple-vinegar-foot-bath
Znamo da postoje brojni biološki aktivni sastojci u jabukovom sirćetu od jakog mirisa, a u njemu postoje i supstance koje mogu da eliminišu i ubiju glivice i bakterije, koje su prilično ugrožavaju naše zdravlje i organizam.

Ako koristite ovaj moćni lek jednom nedeljno, pružit će vam neverovatne zdravstvene prednosti, samo vam treba da potopite noge unutar nje. Možda će zvučati malo čudno, ali ova tehnika je od velike pomoći i odlično funkcionise!

Ne mogu svi da podnesu jak i neprijatan miris jabukovog sirćeta, ali osim toga jabukovo sirćet može ukloniti i uništiti klice i bakterije koje utiču na ceo organizam. Jednostavno pripremite mešavinu vode i jabukovog sirćeta u jednakim količinama i potopite noge u smešu.

Budući da je preporučljivo da se stopala u toku 45 minuta potapate u smešu, bilo bi mudro da se sok od jabukovog sirceta mesa sa toplom  vodom, a onda možete uraditi piling nogu koristeći pumpice, koji će takođe omekšati vašu kožu i sve kalusi će biti eliminisani i sa vaših stopala.

Uglavnom koristimo jabukovo sirće da izgubimo dodatnu težinu, liječimo respiratorne i probavne probleme. Stoga bi trebalo biti jasno da je ovaj sastojak, kada se pomeša sa pravim sastojcima i koristi na pravi način, u mogućnosti da obezbedi najviše koristi koje ponekad mogu biti neverovatne i iznenađujuće.

Potrebno je samo mešati toplu vodu i jabukovo sirće u jednakim količinama, to će pružiti prilično neverovatne prednosti i može sprečiti toplotni udar, a čak možete povećati  efekte dodavanjem nekih aromatičnih soli ili biljaka unutar nje, na taj način to će biti još korisnije!

Uglavnom ova mešavina jabukovog sirćeta i toplih voda se koristi za noge samo zato što smo u stalnom nedostatku oksigenacije, a noge su područje na našem tijelu gdje sesakuplja većina klica i bakterija. Bakterije  koje se akumuliraju na nogama  izazivaju hrapavost, zglobove, suve noge i u mnogim slučajevima mogu izazvati infekciju.

I koristeći mešavinu tople voda i jabukovog sirćeta za uljepšavanje vaših nogu, moći ćete ih dezinfikovati, što znači uklanjanje svih mikroba, gljiva i bakterija , pa i oslobađanje od neprijatnih mirisa stopala.

Kako pripremiti nožnu kupku?

Uzmite veću posudu i zagrejte vodu dok ne bude mlaka, što je oko 15 do 18 stepeni. Pazite da ne pregrejate vodu, onda možete uzeti veliki lavor  i staviti vodu unutra. Zatim izmerite jednaku količinu jabukovog sirćeta , koje takođe treba sipati unutra. Zatim pomešajte  i potopite stopala. Dodavanjem nekog esencijalnog ulja u smešu ili nekim biljem stvoriće se veoma lep miris. Uglavnom u ovu svrhu preporučuje se ulje od lavande, koje može poboljšati miris nogu i poboljšati kvalitet spavanja. Trebalo bi da potapate stopala oko 45 minuta, a zatim ih osušite.

Sok od jabuke jabuke sadrži brojne zdravstvene prednosti i ima mogućnost da spreči mnoge zdravstvene probleme, uključujući pršljenu, bol u grlu i eliminišu neprijatan miris sa nogu ili cipela!

7148 Total Views 1 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *